کد خبر 158485
۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۶
جلسات کمیسیون ماده ۱۰ احزاب به صورت منظم هر دو هفته یک بار با هدف رسیدگی به تقاضاهای واصله احزاب برگزار می شود/ احزاب یکی از زمینه های اصلی ارتقای مشارکت سیاسی در کشور هستند

دکتر محسن اسلامی مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور و دبیر کمیسیون ماده 10 قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی با تاکید بر اینکه احزاب نقشی جدی و هدفدار در ارتقای مشارکت سیاسی در کشور دارد؛ تصریح کرد: تعامل با احزاب از جمله برنامه های اولویت دار وزارت کشور است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، دکتر محسن اسلامی مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور و دبیر کمیسیون ماده 10 قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی در نهمین جلسه این کمیسیون که با حضور اصحاب رسانه در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به در پیش بودن یوم الله 13 آبان؛ گفت: جا دارد به سهم خود این روز  مهم را که در تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی تاثیرگذار بوده است گرامی بداریم و همچنین یادی کنیم از عزیزانی که در راه انقلاب اسلامی جانشان را نثار کرده اند.

مدیرکل دفتر سیاسی وزارت کشور در ادامه با اشاره به جزئیات نشست کمیسیون ماده 10 احزاب؛ گفت: با توجه به تغییراتی که در سمت مدیرکل دفتر سیاسی وزارت کشور انجام شده بود و مسئولیت از اقای امرائی به اینجانب واگذار شد؛ دستور کار اول نشست مساله تعیین انتخاب دبیر کمیسیون بود که با پیشنهاد دکتر خرمشاد معاون سیاسی وزارت کشور و رئیس کمیسیون ماده 10 احزاب بنده را به عنوان دبیر معرفی کردند که به اتفاق آراء، اعضای کمیسیون به عنوان دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب  به حقیر اعتماد کردند.

دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب در ادامه صحبت های خود گفت: مصوبه دوم جلسه امروز موضوع  انتخاب هیات نظارت بر انتخابات نمایندگان احزاب ملی و استانی برای عضویت در کمسیون بود  که در همین راستا سه عضو اصلی کمیسیون ماده 10 احزاب آقایان مالک شریعتی نیاسر نماینده محترم مجلس شورای اسلامی و از اعضای اصلی کمیسیون، محمد عباسی نماینده محترم قوه قضائیه در کمیسیون و همچنین اینجانب به عنوان دبیر کمیسیون برای  هیات نظارت بر انتخابات دبیران احزاب ملی و استانی  انتخاب شدیم و انشاءا...  تلاش می شود  بستر برگزاری انتخابات در بازه زمانی مورد نظر فراهم گردد.

مدیرکل دفتر سیاسی وزارت کشور در ادامه صحبت های خود تصریح کرد: سومین دستور کار جلسه کمیسیون، صدور پروانه فعالیت حزب مجمع ملی کشاورزان ایران بود که در کمیسیون تصمیم بر این شد که  که به دلیل برخی نواقص موجود در پرونده، بررسی صدور به جلسه آتی کمیسیون موکول گردد.

اسلامی تصریح کرد: صدور پروانه فعالیت برای حزب احیاگران تمدن اسلامی- ایرانی دستور کار دیگر جلسه کمیسیون بود و در این خصوص با تصمیم اعضای کمیسیون این حزب با لحاظ اصلاحاتی جزئی در مرام نامه و اساسنامه صدور پروانه فعالیتش مورد تصویب قرار گرفت.

وی همچنین گفت: در نشست امروز کمیسیون گزارش برگزاری مجمع عمومی جامعه اسلامی کارگران طرح شد و این گزارش هم مورد تایید اعضا قرار گرفت.

اسلامی ادامه داد: در ادامه  گزارش برگزاری مجمع عمومی حزب مستقل و اعتدال ایران در کمیسیون طرح شد و اعضاء این گزارش را مورد تأیید قرار دادند.

دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب در ادامه صحبت های خود با اشاره به اینکه تلاش داریم جلسات کمیسیون را  هر دو هفته یکبار به صورت منظم برگزار کنیم؛ گفت: دفتر امور سیاسی وزارت کشور اهتمام جدی به تعامل با احزاب دارد و برای همین سعی دارد با برگزاری به موقع جلسات به تقاضاها و مکاتبات واصله  این بخش  پاسخ دهد.

دکتر محسن اسلامی مدیرکل سیاسی وزارت کشور در بخش پایانی صحبت های خود با تاکید بر این موضوع که  تقویت تعامل با احزاب از جمله برنامه های اولویت دار وزارت کشور است؛ خاطرنشان کرد: احزاب  یکی از مولفه های مهم در ارتقای مشارکت سیاسی در کشور هستند و رویکرد دفتر امور سیاسی وزارت کشور بر تقویت این تعامل و کمک به شکل گیری هر چه بیشتر فضای هم اندیشی و تفاهم میان وزارت کشور با احزاب با محوریت منافع ملی جمهوری اسلامی ایران  و مدار قانون خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha